leksoz 95 ارسال شده در تیر 92 با عرض سلام و خسته نباشید دوستان عزیز بنده سایتی جدید رو راه اندازی کردم و مقداری روش کار کردم حال میخواستم نظر شما دوستان رو راجع به سرعت لود سایت/چهره سایت/و هر گونه پیشنهاد دیگه بدونم منتها تقاضا دارم در مورد موضوع محتوی صحبتی نکنید و اما ادرس سایت مذکور: milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 با عرض سلام و خسته نباشید دوستان عزیز بنده سایتی جدید رو راه اندازی کردم و مقداری روش کار کردم حال میخواستم نظر شما دوستان رو راجع به سرعت لود سایت/چهره سایت/و هر گونه پیشنهاد دیگه بدونم منتها تقاضا دارم در مورد موضوع محتوی صحبتی نکنید و اما ادرس سایت مذکور: milad.asia سرعت لود خوبه چهره هم بدک نیست البته باید با محتوی تقریبا هماهنگی داشته باشه البته من به محتوی توجه نکردم موفق باشید 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 خب دوست عزیز از قلب آماده استفاده کردین و فقط میشه گفت محتویاتشو عوض کردین . باید دوستان در مورد قالب نظر بدن نه سایت. سعی کنید خودتون بسازین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 92 خب دوست عزیز از قلب آماده استفاده کردین و فقط میشه گفت محتویاتشو عوض کردین . باید دوستان در مورد قالب نظر بدن نه سایت. سعی کنید خودتون بسازین. بلی قالب اماده بوده اما خیلی تغییرات داخلش انجام شده عزیز در مورد سایت هم ذکر کردم سرعت و پیشنهاد تغییر درسته؟ در مورد قالب اماده هم دلیل امکاناتش بود که استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر