jeneral 2 ارسال شده در تیر 92 سلام بر شما دوستان و استادان گرامی می خواستم بدونم ماژولی پیدا میشه که از کاربر یک فایل یا تصویر بگیره و آپلود کنه و با ویرچومارت هم سازگار باشه خودم یکی پیدا کردم ولی رایگان نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما نمی دونم اشید رایگانش رو کسی خودش نوشته باشه ولی اینجا که هر چی به آپلود فایل برای ویرچومارت مربوطه پولیه http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions/virtuemart-uploads فکر نکنم بشه کاری کرد 1 واکنش ها : jeneral نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeneral 2 ارسال شده در مرداد 92 بعد از گشتن دنبال چنین ماژولی، دست از پا دراز تر رفتم سراغ RSform و با یکسری ژانگولر بازی تونستم فعلا در قسمت توضیحات کالا فایل رو از خریدار تحویل بگیرم. با این حال اگر استادان و دوستان گرامی افزونه ای با این کارایی و سازگار با ویرچومارت و البته رایگان یا دانلود رایگان پیدا کردن به بنده اطلاع رسانی کنن ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر