کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در تیر 92 با سلام از دوستان کسی می تونه دو کامپوننت jdownload و rsmembership رو برام تنظیم کنه شخصا چون از اینترنت گوشی استفاده می کنم نمی تونم زیاد برای جستجو در مورد تنظیمات وقت بگذارم پیشاپیش تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در تیر 92 من خودم تا حدی تونستم تنظیمات رو دستکاری کنم اما یک مشکل بزرگ دارم من تنظیم کردم که کاربران وقتی با rsmembership ثبت نام میکنند (اشتراک می خرند) به کاربر vip تغییر میکنه همچنین در jdownload دانلودها رو برا گروه کاربری vip گذاشتم برای این کار یک گروه داخل jdownload ساختم اما باید کاربر رو یکی یکی و بصورت دستی وارد کنم راهی وجود داره که jdownload از گروه هاربری جوملا پیروی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در تیر 92 کسی با پلاگین Match User Groups jDownloads کار کرده من نصب کردم اما جواب نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر