bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 سلام خدمت همهيه سوال داشتملطفا به سايت من بريدwww.p30ty.irبعد در سمت راست لوگو رو نگاه کنيد(p30ty) من میخوام لوگو رو با سی اس اس افکت بدم کجای تمپلت رو باید ویرایش کنم ؟ بعد یه چیزه دیگه سرعت سایت منو هم بسنجید ببینید چجوریه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در css های قالبتون کد زیر را پیدا کنید و خاصیتهای موردنظرتون رو به اون اضافه کنید h1.logo a { background: url("/templates/jp-aseman-ii/images/logo.png") no-repeat scroll left center transparent; display: block; height: 120px; width: 300px;} برای تست سرعت سایت به سایت زیر مراجعه کنید http://gtmetrix.com موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 با سلام در css های قالبتون کد زیر را پیدا کنید و خاصیتهای موردنظرتون رو به اون اضافه کنید h1.logo a { background: url("/templates/jp-aseman-ii/images/logo.png") no-repeat scroll left center transparent; display: block; height: 120px; width: 300px; } برای تست سرعت سایت به سایت زیر مراجعه کنید http://gtmetrix.com موفق و پیروز باشید یا حق آقای صفر علی سلام این قسمت کد در قالب وجود داره اما مثلا من میخوام این کد سی اس اس رو وارد کنم {jm effect="rotate360" title=".." url=".."}IMAGE PATH{/jm} این کد دو علامت }{ رو داره من کد سی اس اس رو بدون این کدها وارد کنم یا نه ؟ یا بهتره راحت تر بگم برای اعمال این کدی که گذاشتم و اون قسمت قالب من شما توضیح بدید این کد رو چگونه اعمال کنم کد قالب رو که که شما گذاشتید من هم کد افکت سی اس اس رو گذاشتم مرسی از لطفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام شما فرمودید قصد دارید از css استفاده کنید بنده هم کد مربوطه رو خدمتتون قرار دادم که به دلخواه خودتون هر کدی که مایل بودید بهش اضافه کنید اما این خطی که قرار دادید ربطی به css نداره . این یک کد آماده مربوط به یک پلاگین میباشد که میتونید به کمک اون در داخل ادیتور ماژول یا مطلب ازش استفاده کنید برای افکت دادن به یک عنصر در CSS میبایست از خاصیتهای مربوط به CSS3 استفاده کنید مثالهای زیادی از این مورد در داخل نت موجوده که کمی سرچ کنید خواهید یافت خاصیتهایی نظیر box-shadow , transition , transform و ... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر