naladra 2 ارسال شده در بهمن 89 با سلامی دوباره دوستان من در قسمت اضافه کردن اطلاعات در یک سورس ، وقتی اطلاعات فارسی وارد می کنم به صورت کد های نا مفهوم آن های رو در دیتا بیس دخیره میکنه و در سایت نشان میده،من Collation جدول ها رو در php my admin به utf8_persian_ci تغییر دادم و یکبار دیگر عملیات insert رو انجام دادم ولی هنوز مشکل پا بر جاس. لطفا من را یاری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 باید فایل متنی خود را به utf-8 کانورت کنید و بهتر است از نرم افزار نت پد پلاس استفاده کنید! از گزینه utf-8 بدون پسوند استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در بهمن 89 نباید utf-8-general باشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 در منوي Encoding گزينه زير رو انتخاب كنيد: utf-8 With out BOM نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر