orache 0 ارسال شده در تیر 92 سلام نمیدونم چرا منویی که میسازم مثل بقیه ابشاری در نمیاد میدونین مشکل از کجاست ؟؟ http://orache.xzn.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام کدام منو رو می فرمایید؟ منوی بالای سایت که ابشاری هست شما باید روی منوهایی که زیرمنو داره کلیک کنید تا ابشاریش باز بشه کش جوملا و مرورگرتون رو پاک و دوباره تست کنید 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در تیر 92 نه داداش ابشاری که هست اون منویی که من ساختم ابشاری نیست همون دسته بندی مقالات دانشجوییان دیدی ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 خب این منو تو کدوم موقعیت هستش؟ همون موقعیت منوی اصلی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در تیر 92 داداش توی main هست من میخام بدونم چرا مثل بقیه ابشاری نشده همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بصورت اختصاصی آبشاری شده و برای اضافه کردن ایتم جدید باید تو کدهاش دست ببرید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام پست شماره 4 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/19686-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C/#entry95428 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در تیر 92 ممنون دمت المنت درست شد فقط مونده یک سوال ایا تو تمامی قالب ها به همین صورتهستن ؟؟ من میخام قالب شاپر فیکشن رو بگیرم اونم منوی ابشاری داره ولی ممکنه به همین صورت باشه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 92 ممنون دمت المنت درست شد فقط مونده یک سوال ایا تو تمامی قالب ها به همین صورتهستن ؟؟ من میخام قالب شاپر فیکشن رو بگیرم اونم منوی ابشاری داره ولی ممکنه به همین صورت باشه ؟؟ دموی قالب رو ببینید خوب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر