hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 سلام خسته نباشید کاربرانی که ثبت نام میکنند فقط یک پیغام با اسم کاربری دارن بعد از ورود میخواستم بدونم در جوملا میشه پروفایل براشون گذاشت؟ یعنی کاربری که تو سایت ثبت نام میکنه یک پروفایل برای خودش داشته باشه از کاربران عذر خواهی میکنم این موضوع رو قبلا هم مطرح کردم اما به یک شکل دیگه که نتونستم منظورمو واضح برسونم امیدوارم الان واضح گفته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام میتونید از CB استفاده کنید و اگر کمی هم امکانات بیشتری علاوه بر CB نیاز دارید از wall factory هم میتونید استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 لینک دانلود کامپوننت Wall Factory برای جوملا 2.5 دارید؟ سرچ کردم اما فقط برای جوملا 1.5 پیدا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 من کامپوننت CB رو از سایت جومینا گرفتم و یک منو براش ساختم برای پروفایل همین پروفایل خوبه فقط میخواستم بدونم چطور میشه دیدن مطالب کاربر رو فعال کنم که کاربر میره تو پروفایلش یک گزینه ای باشه که مطالبی که تو سایت ارسال کرده رو ببینه آیا با این کامپوننت میشه نمایش داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام میتونید از افزونه زیر استفاده کنید http://forum.joomina.ir/topic/9113-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-user-article-manager-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-16/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 واقعا مرسی یعنی من الان یک ماهه دنبالشم مرسی خیلی آقایی دارم گزینه هاشو فارسی میکنم فارسیش کردم حتما میزارمش همینجا بازم مرسی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر