mrmizban 0 ارسال شده در تیر 92 سلام خسته نباشید من سایتی دارم برای شرکتمون طراحی میکنم که نمیخوام هزینه ی زیادی کنم در واقع میخوام اماده باشه نه اختصاصی برام بنویسند میخوام یه بخشی را درون سایت راه اندازی کنم که نمایندگان یوزر پس خودشون را بزنند و صورت حساب خودشونو و تراکنش هاشون را ببینند خود سایت استاتیک هست این بخش را میخوام جدا باشه در واقع میخوام یه کامپوننتی باشه که حسابدار یه اطلاعاتی را بهش بده بعد اونطرف یوزر لاگ این کنه ببینه میخوام ببینم از چه کامپوننتی میشه استفاده کرد یه چیزی باشه که با کمی تغییر اونی شه که من میخوام خیلی ساده فقط وارد کنه و اون طرف ببینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام میتونید از افزونه های تیکتینگ استفاده کنید مثل rsticket یا ... یا اینکه اطلاعات رو بصورت مطلب آماده کنید و دسترسی اون مطلب رو به کاربر مربوطه بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmizban 0 ارسال شده در تیر 92 نه عزیز تیکتینگ خیلی بده اون مطلب هم دردسر داره! اسکریپتی برای این کار نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 92 نه عزیز تیکتینگ خیلی بده اون مطلب هم دردسر داره! اسکریپتی برای این کار نیست؟ سلام اگر بخوایین از امکانات آماده استفاده کنید باید روش هایی که دوستمون فرمودن رو به کار ببرید و ابتکار هم داشته باشین تا شبیه چیزی که میخوایین رو ایجاد کنین در بسیاری موارد امکانات آماده شبیه چیزی که شما میخوایین نیستن، اسکریپت آماده ای که دقیقا برای کار شما باشه به سختی و فکر نکنم پیدا کنین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmizban 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگر بخوایین از امکانات آماده استفاده کنید باید روش هایی که دوستمون فرمودن رو به کار ببرید و ابتکار هم داشته باشین تا شبیه چیزی که میخوایین رو ایجاد کنین در بسیاری موارد امکانات آماده شبیه چیزی که شما میخوایین نیستن، اسکریپت آماده ای که دقیقا برای کار شما باشه به سختی و فکر نکنم پیدا کنین موفق باشید پیدا شد و فارسی سازی کردم اسمش : cilvo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما خوشحالیم که مشکل شما بر طرف شده چون تا به حال نام افزونه ای که نام بردید به گوشم نخورد دنبالش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم(درون جوملا جهانی) اگر از جوملای جهانی معرفی شده و از سایت اصلی دانلود کردید مطمئنن مشکلی نباید باشه ولی اگر مورد تایید جوملا جهانی نبوده و از سایتی نا شناس گرفتید تاکید می کنم برسی کنید کد شده نباشد مخصوصن اینکه برای حساب رسی می باشد چون ممکن است خدایی نکرده در آینده برای سایت تان و تجارت تان مشکل ساز بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر