naladra 2 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان جومینایی گل امیدوارم خوب باشید برای من مشکلی پیش آمده که فکر میکنم برای دوستان دیگر هم که بخواهند کامپوننت جوملا یا هر سورس جوملایی یا غیر جوملایی رو فارسی کنند ممکنه پیش بیاد. من دارم سورسی رو که به زبان php هستش رو فارسی میکنم ، این سورس تعداد زیادی فایل داره و یکسریشونم پسوند xml دارن متاسفانه من چیزی از رابطه و کد هاش متوجه نشدم میخواستم با جستجوی کلمات صفحات دیزاین شدش به کد های اون قسمت دست پیدا کنم شما بر نامه ایی رو سراغ دارید به من پیشنهاد بدید (البته گوگل دسکتاپ رو نصب کردم ولی کلمات رو نتونست پیدا کنه) یا یک راه بهتر به من پیشنهاد بدید. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi 59 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام به نظر من دريم ويور نرم افزار خوبي باشه، براحتي مي توان در داخل يك فولدر و ... به دنبال يك كلمه جستجو كرد و داخل فايلهاي xml, php, txt css و ... سرچ مي كنه. بازم بايد اساتيد محترم نظر بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 من از Notepad++ استفاده ميكنم و تمام امكاناتي كه نياز دارم و از جمله مواردي كه شما نياز داريد هم در اون وجود داره و پيشنهاد ميكنم از اون استفاده كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در بهمن 89 notepad++ مشکل روحل کرد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر