farzanee 10 ارسال شده در تیر 92 با سلام و درود خدمت عزیزانذوی تعداد زیادی از سایتهایی که روی سرور قرار داشت در تقریبا 90% فولدرها دو فایل یکی .htaccess با و دیگری index_backup.php آپلود شده بود که محتوای آنها را ضمیمه کرده اماز متخصصان و عزیزان خواهشمندم کمک کنند تا ببینم باگی که هکرها از آن استفاده کرده اند چه بوده؟ آیا مربوط به دایرکت ادمین می باشد؟؟؟ htaccess.txt index_.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام باگ رو که اینجا نمیشه فهمید فایل پی اچ پی کد شده هست و محتویاتش مشخص نیست 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در تیر 92 سلام باگ رو که اینجا نمیشه فهمید فایل پی اچ پی کد شده هست و محتویاتش مشخص نیست پس چطور میشه فهمید؟؟ وقتی چند سایت همزمان ه-ک شدن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 احتمالا از طرف سرور ه-ک شدین از کدام شرکت هاست رو خریداری کردید؟ خود مدیر سرور چه پاسخی داده؟ 2 واکنش ها : farzanee و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در تیر 92 احتمالا از طرف سرور ه-ک شدین از کدام شرکت هاست رو خریداری کردید؟ خود مدیر سرور چه پاسخی داده؟ مدیر سرور پاسخگو نیست. باید خودم باگ رو پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز ، اگه ایراد از سمت سرور باشه که دیگه کاری از دست شما ساخته نیست و حتی اگر باگ رو هم بتونید برطرف کنید ممکنه باز هم ه-ک بشید چون صورت مسئله همچنان به قوت خود باقیست اگر تونستید مشکل رو حل کنید توصیه میکنم هاستتون رو هم عوض کنید بهترین راه حل بازگردانی بک آپ سالم هستش موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : دفاعی و farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 برای یافتن باگ از نرم افزار هویج استفاده کنید. تو گوگل هست. همراه با آموزشش 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر