jeneral 2 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان خسته نباشید من از پی لاین درگاه گرفتم و تمام مراحل تنظیم درگاه رو برای ویرچومارت انجام دادم اما در مرحله نهایی تایید سفارش هیچ اتفاقی نمی افته و پیغام خطای زیر رو نشون میده vmError: vmError: Couldn't create order itemsNo order created خیلی هم گشتم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=101249.0 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeneral 2 ارسال شده در تیر 92 آقا بسیار ممنون از راهنماییتون به درگاه وصل میشم ولی وقتی داخل درگاه گزینه انصراف رو می زنم بعد از اینکه به سایت بر میگرده نوشته از خرید شما متشکریم و کد تراکنش میده اگر امکانش هست بازم کمکم کنید. 1 واکنش ها : mazandweb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام شما پلاگین اتصال را از کجا دانلود کردید ؟ البته فکر کنم این مربوط به پلاگین نشه و مشکل از سمت بانک باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeneral 2 ارسال شده در تیر 92 با سلام شما پلاگین اتصال را از کجا دانلود کردید ؟ البته فکر کنم این مربوط به پلاگین نشه و مشکل از سمت بانک باشه موفق و پیروز باشید یا حق بنده از پشتیبانی پی لاین سوال کردم و گفتن که: پلاگین ویرچومارت توسط آقای طهرانی نوشته شده است لطفاً سوالتون رو در انجمن جومینا مطرح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeneral 2 ارسال شده در تیر 92 سلام بر شما بنده امروز خواستم به آقای طهرانی پیغام بدم و این موضوع رو بپرسم که دیدم پیغام خصوصیشون رو بستن دوستان ارشد اگر کمکم کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeneral 2 ارسال شده در تیر 92 کسی نیست، کارم زمین مونده یکی راهنمایی کنه لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر