bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 من میخوام لوگوی سایتمو با سی اس اس خشگلش کنماما نمیتونماینم کد سی اس اس لوگوی منه((/* HEADER--------------------------------------------------------- */#ja-header .main { padding: 0; }h1.logo, div.logo-text h1 { font-size: 250%; line-height: 1; margin-left: 10px;}/* Logo Image ---*/h1.logo { width: 300px; height: 120px; }h1.logo a {background: url(../images/logo.png) no-repeat left;display: block;width: 300px;height: 120px;}#ja-top-pane2 .main{background: url(../images/liii.png) repeat-x top center;background-color: rgba(0, 0, 0, 0.09);box-shadow: 0 0 4px #0C0C0C;border-radius: 0 0 5px 5px;height:45px;}#ja-top-pane2 ul{margin:0 !important;float: right;}))حلا اون کد سی اس اس رو که میخوام اینه ((Shortcode : {jm tint="style8" title=".." url=".."}IMAGE PATH{/jm}))اینجور که من فهمیدم اون قسمت های نقطه نقطه رو باید آدرس بدهحالا درخواست من این است چطوری این تغییرات رو اعمال کنم ؟مرسی و ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام لینک زیر را مطالعه کنید توضیح داده شده http://www.joomina.ir/joomla-farsi-content-design/614-css3-effect.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر