amara 21 ارسال شده در تیر 92 با سلام اين قالب را لطفا ببينيد http://demo.omegatheme.com/joomla25/ot_emagazine/ بين موقيعت هاي ماژول اين قالب حدود يك سانتيمتر فضاي خالي وجود داره من ميخواستم كه اينها به هم نزديكتر بشه و يا اينكه بچسبه از كجا و چطوري بايد اين كارو انجام داد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ماژول زیاد داره بنده نمی تونم همه ماژول ها رو براتون با css نزدیک کنم (وقت گیر می باشد) هر چند با نزدیک تر شدن مطمئنن چون قالب بصورت واکنش گرا طراحی شده مطمئنن جاهای دیگه دچار اختلال خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ماژول زیاد داره بنده نمی تونم همه ماژول ها رو براتون با css نزدیک کنم (وقت گیر می باشد) هر چند با نزدیک تر شدن مطمئنن چون قالب بصورت واکنش گرا طراحی شده مطمئنن جاهای دیگه دچار اختلال خواهد شد سلام من دور موقيعت ها يه كادر قرار دادم و براي همين ميخواستم به هم نزديك بشه خوب شما كه نميتوني حالا از دوستان ميتونند بگند چطور بايد اين كارو كرد يكي از ماژولها را بگند كافيه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر