کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در تیر 92 با عرض سلام و خسته نباشید من می خوام زمانی که کاربر قصد عضویت در سایت رو داره مستقیم با rsmembership ثبتنامش رو انجام بده اما توی تنظیماتش نتونستم چیزی پیدا کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب rsmembership تنظیمات پیشرفته خودش رو داره باید چند پلان تعریف کنید و تنظیمات لازم رو برای هر پلان انجام بدید و کاربر هر پلان رو که خواست بتونه انتخاب کنه حال اگر خواستید می توانید به درگاه پرداخت وصلش کنید تا پول واریز بشه تا بتونه ثبت نام کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در تیر 92 ممنون بابت پاسخگویی یک سوال دیگه: من پلاگین پرداخت زرین پال برای rsmembership رو نصب کردم اما هنگام خرید مشاهده نمیشه اگر ممکنه این رو هم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر