webdesign 0 ارسال شده در خرداد 89 ؟ آقا امیر قرار کی منتشر بشه انشالله؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام و تشکر از این قالب معرکه... این قالب خبری میتونه دو زبانه بشه؟ من میخوام زبان روسی هم کنار فارسی داشته باشم چه باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 کامپونت جوم فیش رو وصل کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 قالب ذو زبانه طراحی شده است و منتشر هم شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 89 همین شار نیوز میخوام دوزبانه باشه امکانش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 دو زبانه هست دوست من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 89 نمیدونم چرا این قالب تو اینترنت اکسپلورر 6 تو بعضی از موقعیتها به هم میریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 به دلیل ماژول های استفاده شده در سایت دمو هست که با IE6 همخوانی ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 89 کدوم ماژولها؟ من ماژول خاصی استفاده نکردم فقط اخرین مطالب هر بخش تو موقعیت سمت راست گذاشتم که نشون نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 آدرس سایتتون را بدید ما من هم ببینم مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد توسلیان 1 ارسال شده در خرداد 89 نمیدونم چرا این قالب تو اینترنت اکسپلورر 6 تو بعضی از موقعیتها به هم میریزه این internet explorer اونم از نوع ورژن 6 تعطیله اصلا :@.شما میتونید یه کاری کنید مثه همه سایت ها و توی فوتره سایتتون بنویسید بهترین نمایش در firefox و ie 8 بعد لینکه دانلود هم برای هر کدوم بذارین. با این کار هم بیننده تشویق میشه که سایت رو درست ببینه هم مرورگره جدیدش رو دانلود می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 89 چه حرفا الان 50% بازدید کننده گان سایتم ie6 میان نمیشه که باید فعلا با همین شرایط ساخت تا سطح شناختشون از مرورگرها زیاد بشه... اقای تهرانی من فقط ماژولهای اخرین اخبار نصب کردم برای هر بخش و مجموعه و ماژول خاصی نزاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 آدرس کنترل پنل سایتتون را بران ایمیل کنید و همینطور جوملا را برم نگاه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر