ghadirkiani 214 ارسال شده در تیر 92 سلام من ماژول bt login رو نصب کردم حالا هر وقتی میخوام ثبت نام کنم اخطارهای زیر رو میده و به صفحه ای که مشاهده میکنید میره؟ دلیل اخطار هر چیست؟ چطور این صفحه رو غیر فعال کنم؟ نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد هشدار فرآیند ثبت نام با خطا مواجه گشت: یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام سایت شما انلاینه یا روی لوکال کار می کنید اگر لوکال هستید ایرادی نداره چون تابع میل رو لوکال تعریف نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در تیر 92 مرسی اما در مورد سوال دومم؟ چرا اون صفحه میاد؟ اون صفحه مربوط به افزونه ثبت نام و ورود پیش فرض جوملا است و یا قالب حالا چطور غیر فعالش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما کدام صفحه مد نظر هست؟ ارور برای یا تنظیم نبودن تنظیمات smtp می باشد یا هاست شما از این قابلیت پشتیبانی نمی کند اول تنظیمات smtp را چک کنید بارها در تالار نحوه تنظیم کردنش توضیح داده شده جستجو کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bobrus 0 ارسال شده در تیر 92 سلام به دوستان منم با این ماژول مشکل دارم وقتی لاگین می کنم پیغام خطای زیر میده Notice: Array to string conversion in C:\xampp\htdocs\Tabligh\libraries\joomla\cache\cache.php on line 584 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام مطابق تاپیک زیر از ومپ سرور استفاده کنید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی کاربری وارد شده موقع زدن دکمه خروج ارور زیر رو میده: Secure Connection Failed An error occurred during a connection to bdsut.ir.SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.(Error code: ssl_error_rx_record_too_long) The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site. اینم آدرس سایتم: www.bdsut.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید مشکل از تنظیمات مرورگرتون میباشد . با مرورگر دیگری هم تست کنید اگر در فایرفاکس این مشکل رو دارید بصورت زیر انجام بدید ازمنوی فایرفاکس یا Tools گزینه Options را انتخاب کنید در بخش Advanced وارد سربرگ Network شوید و دکمه Settings را بزنید و گزینه No proxy را انتخاب کنید و تمام پنجره ها را OK کنید و مرورگر را یکبار ببندید و مجددا" اجرا کنید اگر Add-on بخصوصی رو روی مرورگرتون نصب کردید که در تنظیمات پروکسی مرورگرتون تاثیر میزاره اون رو disable کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : guugle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 با تشکر از جوابتون ولی مشکل برطرف نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام از ماژول لاگین پیشفرض جوملا استفاده کنید ببینید بازم مشکلی هست یا نه اگر در تنظیمات کلی و یا در تنظیمات ماژول استفاده از SSL را فعال کردید آن را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 ماژول لاگین پیشفرض جوملا به درستی کار میکنه ولی اون ssl که گفتین رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام در تنظیمات ماژول گزینه ای هست به نام Encrypt Login Form که کار همون SSL رو انجام میده . مقدار آن را روی No قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 درست شد یه دنیا ممنون! راستی چه کار جالب و زیبایی انجام میدین که آخر هر پیام مینویسین: "موفق و پیروز باشید یا حق" پس شما هم انشاءالله موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bitabazrgari 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام اگر بخواهیم بکگراند دکمه ورود و عضویت عکس بذاریم باید چیکار کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در انتهای مسیر modules/mod_bt_login/tmpl/css/style2.0.css کد زیر را وارد کنید و به دلخواه خود آن را ویرایش کنید div.btl-panel span.btl-modal { background: silver !important; } موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر