vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان چطور میشه یک لینک دستی برای ثبت نام در خبرنامه ایجاد کرد یا اگه امکانش وجود داره دکمه ثبت و تکس باکس ورود ایمیل رو طراحی کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چه مشکلی با ماژول این افزونه که دقیقن همین کار را انجام می دهد دارید؟ می تونید با css شخصی سازی اش کنید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چه مشکلی با ماژول این افزونه که دقیقن همین کار را انجام می دهد دارید؟ می تونید با css شخصی سازی اش کنید ممنون میخوام یکم از اون حالت سادگی بیرون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما با css می تونید شخصی سازی اش کنید اگر آدرس سایت رو بدید می تونیم حداقل یکمی بهترش کنیم 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما با css می تونید شخصی سازی اش کنید اگر آدرس سایت رو بدید می تونیم حداقل یکمی بهترش کنیم واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون خودم یکم باهاش ور رفتم الان بهتره خدا قوت خسته نباشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز من تو سایتم شخصی سازیش کردم اگه بخواین کدهاش رو براتون میدم تا شما هم ازش استفاده بکنید. ایران اتومبیل 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 ممنون میشم مکن میخوام یک عکس به عنوان دکمه قرار بدم که با زدن اون عکس فیلد های نام و ایمیل به صورت پاپ آپ باز بشه آیا شدنی هست ؟ البته خودم تا حدودی تونستم این کارو بکنم اما پنجره پاپ آپ به صورت معمولی هست من میخوام مثل خودش باشه این شکل پنجره ای هست که من میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 به این شکل میتونم بازش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز میتونی با پلاگین ایجاد پاپ آپ و پلاگین درج ماژول در مطلب اینکار رو انجام بدی.یعنی ماژولت رو در یه ماژول اچ تی ام ال دستی توسط پلاگین درج ماژول در مطلب درج کنی و با استفاده از پلاگین پاپ آپ اون رو پاپ آپ کنی . البته به این شکله که کاربر به هنگام ورود به سایت خودکار براش باز میشه. 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 اونو هم انجام دادم اما زیاد جالب نیست میخوام با زدن دکمه این کار انجام بشه با پلاگین پاپ آپ هم خیلی ور رفتم نتوستم کاری بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر