ebrahimt 7 ارسال شده در تیر 92 سلاممیخوام یه سایت راه اندازی کنم که کاربر بتونه پس از عضویت فایل های موسیقی خودش رو با پسوند mp3 آپلود کنهمدیر سایت فایل های آپلود شده رو تایید کنه و برای نمایش توی سایت قرار بگیدهبازدید کننده بتونه فایل های موسیقی رو بر اساس حداقل پارامتر خواننده و نام آهنگ جستجو کنهبازدید کننده فایل موسیقی مورد نظرش رو بتونه پخش یا دانلود کنه تقریبا مثل ویکی صدااگر مثل ویکی صدا قابلیت چیدمان بر اساس حروف الفبا و این جور چیزا و یا جستجو بر اساس دایرکتوری ساز ها داشته باشه هم خیلی خوب میشهاگر اسکریپت خاصی نیز برای این مورد وجود داره که خیلی بهترهمدیر دانش برنامه نویسی ندارهمن تا حالا چیز خوبی پیدا نکردم و تصمیم داشتم به شکل زیر پیاده سازی کنملطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا نظر بدین ببینمبرای آپلود فایل میخواستم از نرم افزار فوکا دانلود یا یه کامپوننت مشابه استفاده کنمپس از تایید مدیر فایل برای دانلود توی سایت قرار میگیردبرای پخش از ویجت کیت استفاده کردم و کد مدیا پلیر html5 رو فعال کردمیه کامپوننت قالب ساز مطلب نصب کردم و یه قالب شامل یه جدول که توش مشخصاتآهنگ نوشته شده و فقط مدیر باید اونها رو ویرایش کنه و کد مدیا پلیر html5که باید نام آهنگ رو تغییر بده ساختممسیر آپلود فایل با مسیر فایل های صوتی برای پخش از طریق مدیا پلیر ویجت کیت رو هم یکی کردم که قرار به دوباره کاری نباشهبا استفاده از پلاگین فوکا لینک دانلود فایل رو هم توی مین مطلب و قالب قرار میدممدیر برای هر آهنگ یه مطلب توی مجموعه مربوطه مسازه و بر اساس قالب پیش فرض اون رو فقط ویرایش میکنهلطفا نظرتون رو در مورد یه همچین کاری بگید به نظر خودم یه کم مسخره استولی از اونجایی که کامپوننت های مالتی مدیا رو هر کدوم که تست کردم درستجواب نمیداد و یا اینکه تجاری بودن به نظرم اومد با وصله و پینه درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب هر افزونه ای اگر 80 تا 90 درصد قابلیت های شما را داشته باشه فکر نکنم کل قابلیت هاتون رو داشته باشه برای همین باید یک افزونه توسعه داده بشه با وصله و پیله هم میشه ولی باز هم همه چیزهایی که می خواهید رو ندارد 1 واکنش ها : ebrahimt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebrahimt 7 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) درود بر شما خوب هر افزونه ای اگر 80 تا 90 درصد قابلیت های شما را داشته باشه فکر نکنم کل قابلیت هاتون رو داشته باشه برای همین باید یک افزونه توسعه داده بشه با وصله و پیله هم میشه ولی باز هم همه چیزهایی که می خواهید رو ندارد ممنون حالا اگه امکان داره معرفی کنید یا در مورد پیشنهاد خودم اگر نظر یا اصلاحیه ای دارید ذکر کنید ---------------------------------------------- جواب لطفا ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر