hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) سلام داخل این سایت www.maxeeder.com یک اسلاید شو زیبا بکار رفته! حالا غیر از اون وقتی روی سه تا عکسی که پایین هستن میری به بالا حرکت می کنن از چه روشی استفاده کرده اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید ویرایش شده تیر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" در هنگام طرح سوالات بخش مناسبی را انتخاب فرمایید / تاپیک منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در hover عکس border داده و با transition مدت زمان این عمل را کنترل کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در hover عکس border داده و با transition مدت زمان این عمل را کنترل کرده ممنون ولی من اصلا نمی دونم hover وborder وtransition کجا هستن باید از کجا باید تنظیم بشن لطفا دقیق تر بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خوب دوست گلم یا باید یه آشنایی کامل با css3 داشته باشید یا آدرس سایت قرار بدید و تمام زمینه را برای انجام کدها آماده کنید تا یا من و یا دوستان دیگه بتونن کمک تون کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در hover عکس border داده و با transition مدت زمان این عمل را کنترل کرده خب من خودم هم می خوام یاد بگیرم چه اطلاعاتی باید بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مثلن 3تا موقعیت کنار هم تعریف کنید سه تا عکس بذارید دقیقن شبیه دمو تا ما کد را بهتون بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مثلن 3تا موقعیت کنار هم تعریف کنید سه تا عکس بذارید دقیقن شبیه دمو تا ما کد را بهتون بدیم سلام 3 تا عکس گذاشتم آدرس سایت http://sadatgroup.ir/ دیگه چی لازم دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر