fbi 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام این جوملا 1.6 در مورد قالب ها به نظر خیلی ابتدایی هست اول که موقعیت های قالب های مختلف با هم خیلی تفاوت داره یعنی توی هیچ کدام از قالب ها مثلا رایت و لفت وجود نداره قالب ها پیش نمایش ندارن و معلوم نیست از کجا میشه موقعیت هاشو فهمید که کجاهاست من که حسابی گیچ شدم اگه کسی سر در میاره به ما هم بگی چی به چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز در جوملا 1.6 موقعیت ها به طور پیش فرض غیر فعال میباشد که شما باید آن را فعال کنید برای این کار از عکس زیر کمک بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در بهمن 89 من ترجمه فارسی جومینا رو نصب کردم و اینا رو واسم نوشته COM_TEMPLATES_CONFIG_FIELDSET_DESC COM_TEMPLATES_CONFIG_POSITIONS_LABEL غیر فعال شدهفعال شده همین هست یا یه بخش دیگه هست و اینکه حالا چه طور میشه از این موقعیت ها استفاده کرد نام موقعیت های توی قالب های جدید جوملا اصلا با چیز هایی که قبلا داشتیم فرق میکنه اسم هاشون پشت سر هم هست و قالب هم پیش نمایش نداره که بشه فهمید موقعیت ها کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام برای فعال کردن رویت موقعیت ها به مسیر زیر برید مدیریت سایت / الحاقات / مدیریت قالبها ---> سربرگ قالبها / [تنظیمات] بعد که وارد تنظیمات شدید در پنجره ای که باز می شه گزینه COM_TEMPLATES_CONFIG_POSITIONS_LABEL رو روی "فعال شده " قرار دهید و ذخیره کنید بعد می تونید برای دیدن موقعیتهای قالب آدرس سایتتون رو بعنوان مثال اینطور بازخوانی کنید www.mysite.com/?tp=1 در واقع عبارت زیر رو به آخر دامینتون اضافه می کنید ?tp=1 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز من این مسیرو که ادرس دادین رفتم این تنظیمات اومد لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام شما وقتی به اون مسیری که عرض کردم رفتید... یعنی: مدیریت سایت / الحاقات / مدیریت قالبها ---> سربرگ قالبها / [تنظیمات] باید سربرگ " قالب ها " رو انتخاب کنید نه سربرگ " مجوزها " موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در بهمن 89 من چه از داخل استالها یا قالب ها میرم همین میاد توی همین صفحه هم روی مجوزها کلیک میکنم چیزی نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 لطفا به مسیر و عرض بنده دقت کنید (با استایها کاری نداشته باشید به قالبها بروید - بامجوزها کاری نداشته باشید بلکه سربرگ قالبها رو کلیک کنید) به این مسیر برید مدیریت سایت / الحاقات / مدیریت قالبها ---> سربرگ قالبها / [تنظیمات] پنجره مربوط به تنظیمات که باز شد روی سربرگ " قالب ها " کلیک کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز ادرس شما کاملا درست بود .عیب از جوملای من بود اونو دوباره نصب کردم مشکلش برطرف شد .با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر