topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 سلام مهندسین خوبین؟؟ بعداز نصب adsmanager نمیتونم راه اندازیش کنم اصلا میشه یه راهنمایی بکنید که چطور ازش استفاده کنم؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این افزونه همانند افزونه های دیگه پلاگین و ماژول های خاص خودش رو داره از مدیریت منو می توانید منوی مورد نظر را انتخاب کنید و تغیرات حاصل فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این افزونه همانند افزونه های دیگه پلاگین و ماژول های خاص خودش رو داره از مدیریت منو می توانید منوی مورد نظر را انتخاب کنید و تغیرات حاصل فرمایید مهندس جون خودمم متوجه شدم در بخش ماژول و پلاگین گزینه هایی اضافه شد تنظیماتشو نمیدونم چطوریه آخه فارسی نیستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چه تنظیماتی؟ خوب تنظیمات رو باید با دلخواه خود انجام بدید بگردید دنبال نسخه فارسی آن در جومینا یه سری بزن و دنبالش بگرد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر