ghadirkiani 214 ارسال شده در تیر 92 سلام من از تب ساز sp tab استفاده میکنم در یکی از تب ها به عنوان "گزارش تصوبری" میخوام از ماژول bt contentslider استفاده کنم اما قتی در تنظیمات تب ساز میرم و این ماژول رو انتخاب میکنم درون سایت یک تب با نام ماژول ایجاد میشه اما محتویات ماژول رو نشون نمیده چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام احتمالا بخاطر تداخل جی کوئری هستش 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در تیر 92 سلام احتمالا بخاطر تداخل جی کوئری هستش سلام حالا چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام لود شدن جی کوئری رو در تنظیمات افزونه هایی که با یکدیگر تداخل دارند تنظیم کنید که در یکی لود شود اگر چنین گزینه ای ندارند میتونید از افزونه های مشابه استفاده کنید البته برای رفع تداخل ، افزونه هایی هم هستند ولی در اکثر موارد کارساز نیستند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر