yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 من ماژول جستجوی گوگل جومینا رو نصب کردم ، اما مشکلی که هست این است که این افزونه درست کار نمی کند ؛ یعنی وقتی واژه مورد نظر را تایپ می کنید ، بدون جستجو دوباره وارد همون صفحه ای که توش هستی می شود ؛ چکار باید کرد؟ با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در صورت تکرار ارسال پست اسپم اخطار دریافت خواهید کرد ! برای دریافت پاسخ صبور و شکیبا باشید این افزونه مخصوص جستجو در حالتیست که سایتتون روی هاست باشه چون گوگل لوکال رو جستجو نمیکنه اگر روی هاست این مشکل رو دارید یکبار دیگر افزونه رو نصب کنید با مرورگر و یا قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 سایت من بر روی هاست هست و مشکل حل نشد ؛ میشه نام لاتین(نام اصلی) این افزونه رو بگید؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 92 سلام اسم خارجی نداره برادر من خودم نوشته ام این ماژول را مگه توضیحاتش را نخوندید؟؟؟! لطفا آدرس سایتتون را بدید بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 باید بگم که بسیار افزونه مناسب و کاربردی هست ؛ البته علاوه بر اینکه درست کار نمی کنه مشکل دیگری هم که داره اینه که قسمت "متن داخل جعبه جستجو" را وقتی که با کلیک چپ موس داخلش کلیک میزنی و بار دیگر با کلیک چپ موس خارجش را کلیک می کنی ، دیگر "متن داخل جعبه جستجو" را نمایش نمی دهد. اگه بررسی کنید ممنون میشم وب سایت من: www.Tasveergar.ir با تشکر از زحمات شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 آقای تهرانی ، هنوز مشکل حل نشده ؛ لطفا دوباره بررسی کنید. صفحه پیغام شما هم نمی دونم چرا برای پیغام خصوصی کار نمی کنه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام همون افزونه رو روی جوملای دیگر و همچنین با قالب دیگر تست کنید نسخه جوملاتون رو هم بروز کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 هم نسخه جوملا 2.5.11 هست یعنی آخرین نسخه و هم روی قالب دیگر تست کردم ، ولی مشکل حل نشد. چه باید کرد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمتتون عرض کردم که روی جوملای دیگری هم تست کنید ، تست کردید ؟ اشکال از افزونه نیست باید بررسی کنید ببینید چه چیزی با افزونه تداخل ایجاد میکنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 مشکل حل شد ، از یک افزونه دیگه استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر