nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من قصد دارم از ماژول گلوبال نیوز استفاده کنم. اما وقتی بخوام از چند مجموعه خبر نشون بده، اونها رو بر اساس مجموعه مرتب میکنه درحالی که قاعده بر اینه که باید به ترتیب تاریخ نشون بده. سرچ هم کردم اما متاسفانه ظاهرا این مشکل بزرگ در این ماژول حل نشده. دوستان میتونن راهی بدن و یا بشه مثلا این حالت چیمان مجموعه ها رو از کار انداخت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام علاوه بر مرتب سازی مجموعه ها میتونید در فیلد Article Field to Order By نوع مرتب سازی مطالب رو تعیین کنید که بر چه اساس باشد و در فیلد بعدی نیز میتونید حالت نزولی و یا صعودی را تنظیم کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 با سلام علاوه بر مرتب سازی مجموعه ها میتونید در فیلد Article Field to Order By نوع مرتب سازی مطالب رو تعیین کنید که بر چه اساس باشد و در فیلد بعدی نیز میتونید حالت نزولی و یا صعودی را تنظیم کنید موفق و پیروز باشید یا حق مشکل حل شد. توی سرچ اولیه متوجه شدم که استاد میری هم این مشکل رو از معایب این افزونه شمرده بودن حالا با اجازه اساتید تنظیماتی که مشکل رو باهاش حل کردم عرض می کنم ترتیب چینش مجموعه : ناگهانی مقالات زیر مجموعه: بلی ترتیب بندی مقالات: تاریخ ایجاد چینش: نزولی البته بنده تخصصی در این زمینه ندارم اما فکر کنم اصل مشکل به واژه "ناگهانی" برگرده. احتمالا می بایست " نادیده" ترجمه می شده 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر