رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود ادیتور پیشرفته Artof Editor این ادیتور بر اساس CKEditor یکی از محبوب ترین ادیتورها ساخته شده و هم اکنون میتوانید نسخه سازگار با جوملا 1.5 و 1.6 این ادیتور را دانلود و استفاده کنید! بعد از دانلود یک بار اکسترکت کنید و سپس فایل فشرده جدید را با پسوند tar فشرده شده نصب کنید و استفاده کنید! سایت سازند افزونه و توضیحات کامل سازنده دانلود ادیتور پیشرفته Artof Editor نسخه 1.0.4 بتا برای جوملا 1.6 ادیتور پیشرفته Artof Editor نسخه 1.0.4 برای جوملا 1.5 چون نسخه جوملا 1.6 نسخه بتا است برای آگاهی دوستان جداسازی کردم البته نسخه مخصوص جوملا 1.5 نسخه استیبل این افزونه میباشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در دی 89 این ورژن که بتاست؟!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 نسخه های مختلف این ادیتور جداگانه برای دانلود قرار گرفت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 برای فعال شدن باید ادیتور خود جوملا رو غیر فعال کنی ؟ من الا اینو نصب کردم و فعال کردم اما تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بله ادیتور قبلی رو غیر فعال کنید... (دقت داشته باشید که پلاگین های مربوطه رو هم غیر فعال کنید و بعد از ادیتور جدید استفاده کنید...) بعد از اعمال تغییرات چک کلیو حذف کش رو هم انجام دهید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من از طريق تنظيمات اصلي سايت اديتور رو تغيير دادم و درست شد هيچكدام از پلاگين ها رو غير فعال نكردم , بعدا مشكلي پيش نمياد ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگر به مشکل خوردید یا اختلالی در ادیتور دیدید اونموقع پلاگین های قبلی رو غیر فعال کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moas 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من این ادیتور رو نصب کردم و تو تنظیمات کلی فعالش کردم ولی هنوز ادیتور قبلی هست CK Editor رو هم نصب کردم نشد باید چیکار کنم؟ (من کاربر آماتور جوملا هستم لطفا دقیق بگید)ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 به مدیریت کاربران بروید و کاربری خودتون رو برای ویرایش انتخاب کنید و سپس ویرایشگر رو تغییر دهید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر