yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 یه مشکل جدید در استفاده از افزونه نمایش اخبار پی اومده و اون اینکه: ابتدا وارد صفحه مقابل بشوید:http://www.tasveergar.ir/index.php/introduction-of-software-level-one سپس در انتهای صفحه ، بر روی صفحه شماره 2 از صفحه بندی افزونه نمایش اخبار کلیک نمایید ؛ خب ، می بینید که Thumbnailها ناپدید می شوندوتا صفحه را بارگذاری مجدد نکنید ظاهر نمی شوند ، در حقیقت فکر می کنم اینThumbnailها بعد از کلیک بر رور صفحه 2 ، فراخوانی نمی شوند. مشکل چیست و چگونه حل باید کرد؟ با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 کسی نیست پاسخ بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در تنظیمات ماژول هیچ تغیری ندادید؟ جالبه وقتی وارد جزییات یا صفحه بعد می شویم عکس از جای دیگه فراخوانی میشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 خیر ؛ شما که اینقدر به مباحث مربوط به اسپم واکنش نشون می دید ، به نظر شما این اسپم نبود؟ لطفا اگه پاسخ رو بلد هستید ، پاسخ بدید. سوال رو دوباره تکرار می کنم: یه مشکل جدید در استفاده از افزونه نمایش اخبار پیش اومده و اون اینکه: ابتدا وارد صفحه مقابل بشوید:http://www.tasveergar.ir/index.php/introduction-of-software-level-one سپس در انتهای صفحه ، بر روی صفحه شماره 2 از صفحه بندی افزونه نمایش اخبار کلیک نمایید ؛ خب ، می بینید که Thumbnailها ناپدید می شوندوتا صفحه را بارگذاری مجدد نکنید ظاهر نمی شوند ، در حقیقت فکر می کنم اینThumbnailها بعد از کلیک بر رور صفحه 2 ، فراخوانی نمی شوند. مشکل چیست و چگونه حل باید کرد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اصلن پست بنده رو خوندید؟ بنده عرض کردم هیچ تغیری در تنظیمات ماژول ندادید؟ اینکه میگید یه مشکل جدید خوب از کی اینجور شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 نه ، تغییری نداده بودم اولش فکر می کنم درست بود ، اما بعدا که امتحانش کردم دیدم مشکل پیدا کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز مشکل حل شد ممنون از راهنماییتون درباره تنظیمات ماژول 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر