reza1388 5 ارسال شده در تیر 92 با سلام به همه دونبال یک افزونه هستم که به صورت دینابر در صفحه اصلی سایت بیاد و از کاربر بخواد ایمیل یا شماره موبایلش رو وارد کنه و اطلاعات در افزونه ذخیره بشه و بشه بعد ذخیره کرد با خرجی حالا چنین چیزی وجود داره فارسیش هست لطفا اگر موجود دارید ارائه دهید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما با فرم ساز ها هم امکان پذیر هست مثل breezing form و یا rsform با خبرنامه هم امکان پذیر هست من مورد دوم را پیشنهاد میکنم جستجو کنید فارسی ها هم هستند 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در تیر 92 خب خبرنامه ای می خوام روی صفحه اول که بیاد اول بگه وارد کنید اگر دارید لطفا لینک دانلود رو بدیهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما acymailing فارسی را در گوگل جستجو کنید حتمن پیدا خواهید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر