vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان قالب یه مشکل داره توی تصویر ببینید یکم بالای سایت خالی میمونه نمیدونم چرا اینطوره البته چند تا ارور هم میده اما از توی تنظیمات ارور ها رو که مخفی میکنم اما بازم نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 http://pgtabiat.ir/ آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در خط 19 مسیر templates/gk_creative/css/gk.stuff.css کد زیر قرار دارد .gk-parallax { background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7; margin: 0 -20px; min-height: 100px; overflow: hidden; position: relative;} در کد فوق خاصیت overflow را حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 یه مشکل پیش اومده میشه نگاه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اون چه که تو پست شماره 4 گفتم رو به حالت قبل برگردانید و بعد در انتهای همون مسیر کد زیر را به انتهای فایل اضافه کنید #gkHeaderTop { display: inline;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 با سلام اون چه که تو پست شماره 4 گفتم رو به حالت قبل برگردانید و بعد در انتهای همون مسیر کد زیر را به انتهای فایل اضافه کنید #gkHeaderTop { display: inline; } موفق و پیروز باشید یا حق تشکر مشکل حل شد واقعا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 ببخشید بازم یه مشکل دیگه وجود داره توی گوگل کروم خوبه همه چی اما با IE مشکل داره میشه ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اونچه که از سورس سایت مشخصه قالب حداکثر تا IE9 پشتیبانی شده من IE10 رو روی سیستمم دارم که بله همونطور که انتظار داشتید یه مقدار مشکلدار نشون میده اگر شما هم از IE10 استفاده میکنید باید برای این نسخه یک CSS جدید تعریف کنید و بوسیله هکهای IE فایل CSS مربوطه را داخل تگ head تعریف کنید برای ایجاد CSS جدید یک کپی از CSS مربوط به IE9 ایجاد کنید بعد میتونید تغییرات لازم رو برای این فایل اعمال کنید ولی توصیه میکنم بیخیال IE بشید چون با تکنولوژی HTML5 سازگاری نداره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 اینو اضافه کردم یکم بهتر شده اما خیلی خوب نشد min-width: 100%; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر