nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 سلام من بعد از کلی سرچ بالاخره تونستم یه ماژول محبوب ترین مطالب بر اساس بازه زمانی پیدا کنم. اما میخوام دو تا تغییر توش بدم: 1- واژه hits رو از جلوی عناوین حذف کنم. 2- لینک پایین ماژول رو بردارم دوستان لطف می کنید اگه راهنمایی کنید و یا حتی اگر ماژول بهتر سراغ دارید معرفی کنید.ممنون دمو: rpana.ir سمپ چپ- تب محبوبترین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 درود به پوشه ی tmpl مراجعه کنید. هر آنچه می خواهید در فایل default و یا دیگر فایلهای این پوشه وجود دارد که می توانید آن را ویرایش کنید. یاعلی 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 درود به پوشه ی tmpl مراجعه کنید. هر آنچه می خواهید در فایل default و یا دیگر فایلهای این پوشه وجود دارد که می توانید آن را ویرایش کنید. یاعلی ممنون استاد. فوتر رو تونستم بردارم. اما واژه hits رو نتونستم از این مسیر حذف کنم. میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمائید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 ممنون استاد. فوتر رو تونستم بردارم. اما واژه hits رو نتونستم از این مسیر حذف کنم. میشه در این مورد هم راهنمایی بفرمائید؟ ممنون درود باید دنبال تک ترجمه ی این کلمه باشید در هر حال، می توانید بدنبال این کلمه در فایل زبان افزونه بگردید و ترجمه ی آن را حذف یا تغییر دهید. توجه داشته باشید که کل تگ ترجمه را حذف نکنید و تنها مقدار میان " و " را حذف نمائید. یاعلی 1 واکنش ها : nasimesaba101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر