Mehrdad1991 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام من روی هاستی که دارم 5گیگ فضا دارم ، من هر 1هفته 1 پست میزارم و چیز خاصی روش آپلود نمیکنم اما نمیدونم چر هر روز که چک میکنم فضای هاست چند مگابایت پر میشود تا امروز که over use کرد. بنظرتون مشکل چیه؟ چی باعث میشه که همین طوری فضا اشغال کنه توی هاست!!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام نوع کنترل پنل هاست اتون چیست؟ روت هاست خود را نگاه کنید ببینید فایلی با نام errorlog دارید یا خیر؟ موفق باشید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 ایمیل رو هم چک کنید ممکنه ایمیل های ارسالی به شما حجمشون زیاد باشه و فضا رو پر کرده باشه 2 واکنش ها : Mehrdad1991 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mehrdad1991 0 ارسال شده در تیر 92 پنل لینوکسی است در قسمت public_html یک پوشه به نام logs میباشد و داخلش یک فایل index که حجمش خیلی کمه. و یک فایل دیگر هم در public_html به نام erro_log است که حجمش 916 KB میباشد. از قسمت disk space usage چک کردم فضایی که اشغال شده فقط گفته در Public_html و mail میباشد که میل 300 MB بقیش هم در Public_html لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام محتوای فایل error_log را بررسی کنید ببینید چه خطاهایی ثبت شده مطابق اون خطاها اقدام به رفعشون کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه البته ممکنه تعداد خطاها زیاد بشه میتونید در محدوده تاریخ موردنظرتون بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mehrdad1991 0 ارسال شده در تیر 92 من نمیدونم باید از داخل اون error ها چی پیدا کنم که باعث شده فضای 5گیگ هاست به این راحتی پر بشه!!! لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاستتون + ورود به ادمین جوملا رو برام ارسال کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر