mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من از جوملا 1.5 استفاده میکنم.میخوام کاربر از هر صفحه ای (نیاز به وارد کردن نام کاربری و پسورد داشت) که وارد شد بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد برگرده به همون صفحه. مثلا اگر در کامپوننت آگهی ، ثبت آگهی را انتخاب و نام و پسورد را وارد کرد بایدهمون صفحه قبلی را نشون بده.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در تنظیمات ماژول ورود میتونید تعیین کنید که کاربر پس از ورود به چه منویی هدایت شود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 92 اینجوری فقط میتون کاربرم را به یک صفحه مثلا صفحه اصلی هدایت کنم.در حالی که من میخوام از هر صفحه ای ورود را زد دوباره بهمون صفحه هدایت بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما گزینه صفحه پس از ورود » را روی پیش فرض (هیچ) قرار بدید "امکان داره ترجمه ها فرق داشته باشه" 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر