mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 چطوری میتونم یک منو رو پاپ کنم؟ یعنی وقتی کاربر میاد سایت اول پاپ اپ باز شه و اطلاعات یه کامپوونت رو نشون بده. مثلا قسمت جستجوی سوبی پرو. بدون اینکه قالبم تو صفحه پاپ آپ وجود داشته باشه. یعنی مختص یک کامپوننت خاص باشه؟ میشه چنین چیزی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما می خواهید یک منو اطلاعاتش پاپ آپ شود من یک راه بیشتر به ذهنم نمیرسه : اونم اینه که یک پلاگین پاپ آپ که بشه مطالب یا حتی تگ های اچ تی ام ال را درونش قرار داد را انتخاب کنید بعد پلاگینی که کامپوننت را در مطلب میاره را دانلود و نصب کنید( قبلن معرفی کردم در بخش توسعه افزونه های فارسی جستجو کنید ) حال درون یک مطلب یا درون ماژول اچ تی ام ال دستی منوی مورد نظر را فراخوانی کنید ببینید اگر ماژول پاپ آپ مطالب را هم قبول می کنه حتمن درون یک مطلب فراخوانی بشه بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 دوست عزیز ممنون. من این پلاگین رو دانلود کردم و آدرس رو تو اچ تی ام ال دستی این شکلی دادم : {component url='index.php?option=com_sobipro&task=search&sid=40' } ولی متاسفانه فقط تو موقعیت کد رو میندازه نه کامپوننت رو!!! پلاگین هم فعاله/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 دوستان لطفا کمکم گنید از پلاگینهایی که در با درج کد کار میکنند مثله همین و یا پاپ آپ و همینطور پلاگین نظرات فیسبوک فقط کدشون رو میاره. عمل نمیکنه/ بدجور نیاز دارم. مشکل از چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این گونه به نتیجه نمی رسید توضیحاتی که دادم رو مثل اینکه متوجه نشدید شما وقتی یک پلاگین پاپ آپ کننده ماژول را داشته باشید و پلاگینی که برای درج کامپوننت در مطلب که بنده قبلن معرفی کردم مشکل تان حل میشه توضیحات و روش کار در پلاگین درج کامپوننت که بنده در لینک معرفی اش دادم رو کامل بخونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 ممنون از پاسختون. ولی فقط خود کد رو میاره نشون میده نه کامپوننت رو!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما قبل ایجاد کد زیر ویرایشگر دکمه تغیر ویرایشگر را می زنید و درون آن کد را وارد می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 نه از توی ویرایشگر tiny وارد میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ابتدا دکمه زیر ویرایشگر یعنی دکمه " تغیر ویرایشگر " را بزنید و کد را وارد کنید . دوباره همان دکمه را بزنید و تست کنید مشکل بر طرف میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 درود تا جایی که من می دانم پلاگین نمایش کامپوننت در مطلب تنها در مطلب بدرستی کار می کند. در ماژول کار نمی کند. یاعلی 2 واکنش ها : محمدحسین میری و mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 ممنون از راهنماییتون ولی بازم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 ممنون از پاسخ دوستان. بنا به گفته دوس عزیز فقط تو مطالب نشون میده. ممنون از راهنماییتون. فوق العاده بود. حالا چطوری میتونم کار کنم کهه در همه جا نشون بدهه؟ اگه از پلاگین مطلب در ماژول استفاده کنم کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 دوستان شد. بلاخره تونستم کد رو تو موقعیت جدید وارد کردم و بعد با ماژول درج متن در موقعیت تونستم در همه صفحه هام داشته باشمش. بی نهایت تشکر میکنم از آقای حسینی پارسا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر