hamedata 3 ارسال شده در تیر 92 سلام من rsform رو نصب کردم ولی وقتی روی properties کلیک می کنم اتفاقی نمی افته. فکر کنم جاوااسکریپت غیر فعال شده است. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شاید مشکل از افزونه باشه در چیزهای دیگه که با کی کوئری سر کار دارد مشکلی ندارید مثلن نوع منو رو انتخاب کردن یا نوع ماژول یا موقعیت ماژول .. ؟ از کی متوجه این مشکل شدید؟ 1 واکنش ها : hamedata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در تیر 92 از وقتی rsform رو نصب کردم! درود بر شمااز کی متوجه این مشکل شدید؟ ظاهرا مشکلی نیست! امکان داره یوزر و پسورد بهتون بدم چک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hamedata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در تیر 92 با مرورگرهای دیگر هم تست کردم و مشکل باقی بود. الان متوجه شدم اون افکت های آیکون های پنل مدیریت هم که گوشه مربع ها آروم بالا میره نیز از بین رفته و بدون حرکت شده! لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در تیر 92 ظاهرا مشکل از فایل زیر می باشد: /administrator/components/com_rsform/assets/js/script.js?v=41 function initRSFormPro() { jQuery('#componentPreview tbody').tableDnD({ Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'tableDnD' onDragClass: 'rsform_dragged', onDrop: function (table, row) { tidyOrder(true); } }); jQuery('#mappingTable tbody').tableDnD({ onDragClass: 'rsform_dragged', onDrop: function (table, row) { tidyOrderMp(true); } }); خطای زیر را نشان می دهد: Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'tableDnD' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما یکبار افزونه را کامل حذف کنید و آخرین نسخه را از سایت سازنده دانلود کنید و نصب کنید ببینید بازم مشکل پا بر جاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر