hossein77 7 ارسال شده در تیر 92 با عرض سلام و خسته نباشید من واسه جوملا 2.5 دنبال ماژولی می گردم که بتونه عین سایت های خبری برای مطالب کد خبر بزاره، یا لا اقل اون شناسه مطالبی که هست رو بیاره روی متن و کنار تعداد بازدید و تاریخ انتشار نشون بده اگه ماژولی هم واسه این کار نباشه کمک کنید کد مربوطه رو روی قالب بزارم ممنون می شم اگه راهنمایی ام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در تیر 92 من هم به شدت دنبال چنین چیزی هستم! دوستان کمک کنید! دارم یک وب سایت خبری طراحی می کنم. لطفا بگید چطور میشه کد خبر رو توی مطالب نشون بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein77 7 ارسال شده در تیر 92 دوستان کسی نیست کمک کنه بدجور گیر این ماژول هستم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در تیر 92 من حاضرم پول هم بدم ولی خواهشا یکی کمک کنه! من واقعا مشکل دارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein77 7 ارسال شده در تیر 92 کسی نیست کمک کنه مشکل داریم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در تیر 92 آقای تهرانی خیلی راحت می تونی شما کمک کنی! ممنون میشم واقعا! شما خودتون یک سایت به نام رابا نیوز طراحی کردین که همچین قابلیتی داره.تو رو خدا کمک کنید بد جوری گیر کردیم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein77 7 ارسال شده در تیر 92 بنده خودم این مطلب رو (کد خبر) به لطف خدا حل کردم انشالله به دوستان آموزش میدم فقط مونده رو تیتر یا همان توضیح قبل از تیتر خبر که اونم در قسمت مدیریت جوملا و نیز دیتابیس حل شده دارم سعی میکنم در قسمت کاربری یا همان fronend رو حل کنم در قسمت مدیریت تونستم یک فیلد قبل از تیتر بیارم با عنوان تیتر1 در دیتابس هم فیلد مخصوصش رو ایجاد کردم فقط مونده توی قالب و صفحه نمایش سایت ایجادش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر