mehrdadali14 4 ارسال شده در دی 89 قالب بسیار زیبای eBusiness سازگار با جوملا 1.6 موقعیت ها : نسخه آنلاین دانلود ببخشید که سرورش فرق می کنه هر کاری کردم نتونستم توی سرور جومینا آپلودش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام امتحانات دانشگاه اصلا اجازه نمیده بیام تو سایت فعالیت کنم انشاالله بعد از امتحانات فعالیتم رو تو سایت بیشتر میکنم این قالب را چون دیدم دوستان نیاز دارند فارسی کردم اما چون وقت کافی نداشتم شاید ایراداتی داشته باشه که به بزرگی خودتون ببخشید! اگر هر ایرادی داشت بگید تا تصحیح کنم. لینک دانلود: دانلـــــــــــود مثل اینکه آپلود سنتر جومینا مشکل داره چون هر کاری کردم آپلود نشد واسه همین مجبور شدم یک جای دیگه آپلود کنم!اینم تصویر قالب: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 iهنگام نصب این پیام میاد: خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 اين اموزش را مطالعه كنيد. http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=282&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در اسفند 89 آقا وحید حالا که امتحانات تموم شد بهتره لینک رو اصلاح کنی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر