bobrus 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام نمی دونم اینجا میشه در مورد ومپ سرور هم پرسید یانه به هر حال اگه جاش اشبتاه ببخشید الان چند وقته که دارم تلاش می کنم ومپ سرور روی ویندوز 64بیت راه بندازم حتی ورژن 64 بیتی این نرم افرار هم گرفتم ولی چند تا مشکل دارم اول اینکه روی گوگل کروم هم وقتی می خوام جوملا 2.5 یا 3 رو نصب کنم کار نمی کنه روی پورت 80 اجرا نمیشه و میگه ماکروسافتhttp ازش داره استفاده می کنه ولی من یه همچین سرویسی تو سیستم ندیدم و اجبارا کانفیگهای ومپ دستگاری می کنم تا روی پورت 8080 کارکنه بعدشم هرچی تمپلیت نصب می کنم ناقص نصب میشه( یعنی بعضی ماژول هاش پیغام خطای مختلف میده) و یا اصلا نصب نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام شما رو سیستم تون انتی فایروال یا افزونه های امنیتی مشابه نصب دارید؟ اونها رو موقتا غیرفعال کنید ببینید باز این ارورها رو دریافت می کنید یا نه 2 واکنش ها : bobrus و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bobrus 0 ارسال شده در تیر 92 سلام شما رو سیستم تون انتی فایروال یا افزونه های امنیتی مشابه نصب دارید؟ اونها رو موقتا غیرفعال کنید ببینید باز این ارورها رو دریافت می کنید یا نه سلام غیر فعال کردم وباز هم هیمن مشکل داشت نکته جالب اینکه xamp نصب کردم و باز هم مشکل پورت 80 هنوز هست ولی باقی مشکلاتم حل شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام توصیه میشه که فقط یک برنامه سرورمجازی روی سیستمتون نصب کنید یکبار هم سیستمتون رو ریستارت کنید و بدون اینکه برنامه دیگری رو اجرا کنید ، دوباره تست کنید اگر همه این موارد رو انجام دادید و باز هم مشکل پا بر جا بود از منوی Start گزینه Run رو کلیک کنید و در کادر مربوطه عبارت msconfig را وارد کنید و کلید اینتر را بزنید پنجره کوچکی باز میشه که میتونید تنظیم کنید که به هنگام بالا آمدن ویندوز چه برنامه هایی اجرا بشن و یا نشن بعد از اعمال تنظیمات سیستم به ریستارت نیاز خواهد داشت در اعمال تنظیمات این قسمت شدیدا" نهایت دقت را رعایت فرمایید فقط تبهای Services و Startup را ویرایش کنید اونایی که احساس میکنید برای پیشفرض سیستم هستند رو تغییر ندید . فقط برنامه هایی که خودتون نصب کردید رو ادیت کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : bobrus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bobrus 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام توصیه میشه که فقط یک برنامه سرورمجازی روی سیستمتون نصب کنید یکبار هم سیستمتون رو ریستارت کنید و بدون اینکه برنامه دیگری رو اجرا کنید ، دوباره تست کنید اگر همه این موارد رو انجام دادید و باز هم مشکل پا بر جا بود از منوی Start گزینه Run رو کلیک کنید و در کادر مربوطه عبارت msconfig را وارد کنید و کلید اینتر را بزنید پنجره کوچکی باز میشه که میتونید تنظیم کنید که به هنگام بالا آمدن ویندوز چه برنامه هایی اجرا بشن و یا نشن بعد از اعمال تنظیمات سیستم به ریستارت نیاز خواهد داشت در اعمال تنظیمات این قسمت شدیدا" نهایت دقت را رعایت فرمایید فقط تبهای Services و Startup را ویرایش کنید اونایی که احساس میکنید برای پیشفرض سیستم هستند رو تغییر ندید . فقط برنامه هایی که خودتون نصب کردید رو ادیت کنید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام آقا مصطفی از زحمتی که می کشی و راهنمایی می کنی ممنونم این کارهارو قبلا انجام دادم فایده نکرده اصلا سرویسی به عنوان microsoft http وجود نداره البته یه حدسی که خودم میزنم اینه که چون من asp هم استفاده می کنم و از IIS استفاده می کنم شاید بخاطر اونه که قاط زده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مراحل زیر را انجام دادید؟شما مراحل زیر رو طی کنید و پورت رو به 8080 تغییر بدهید1-به این مسیر بروید wampp/apache/conf/httpd.conf2-عبارت Listen 80 رو پیدا کنید و اون رو به Listen 8080 تغییر بدهید3-عبارت ServerName localhost:80 رو پیدا کنید و اون رو به ServerName localhost:8080 تغییر بدهید4- فایل را ذخیره کرده و ببندید5- حال به این آدرس برید wampp/apache/conf/extra/httpd-ssl.conf6-عبارت Listen 443 را به Listen 4499 تغییر بدهید7-عبارت ServerName localhost:443 را به 4499:ServerName localhost تغییر بدهید ولی دیگه از این به بعد آدرس اینگونه میشه localhost:8080/SiteName 1 واکنش ها : bobrus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر