pouria1980 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام به دوستانمن یک سیستم برای فروش محصولات دیجیتال بر روی سایت می خوام ؛ مثل پاور پوینت و پی دی افاز چه سیستمی می تونم برای این فروشگاه استفاده کنم که با سیستم بانکی ایران مشکلی نداشته باشه ؟یکی از دوستان سیستم open card رو پیش نهاد داده ، کسی با این سیستم کار کرده ؟اگر برای جوملا بخوام که به صورت کامپوننت باشه ؛ ویرچومارت چطور هست ؟ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما می تونید با ویرچومارت کاری که خواستید را انجام بدید و هیچ مشکلی نخواهد بود هم افزونه ی بانکی و هم خود افزونه در سایت جومینا موجود می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در تیر 92 برای افزونه ویرچومارت باید هزینه ای پرداخت بشه ؟ اگر امکان داره یه آموزش از ویرچومارت بزارید برای فروش فایل تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما خیر هیچ هزینه ای نباید پرداخت کنید فقط کافی هست وارد سایت جومینا شوید و کامپوننت virturmart را جستجو کنید آموزشی از یک منبع موثق وجود نداره یا حد اقل من ندیدم ولی یه راهنمایی می کنم پيكر بندي > قسمت دانلود , تنظیمات آنرا انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر