farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت دوستان من وقتی می خوام یه مطلب جدید در جوملا بزارم باید کلی زمان برای تنظیم گزینه های مطلب و ساخت یه جدول به شکل زیر برای مطالبم صرف کنم. 1-یه قالبی برای مطالب شبیه شکل چجور بسازم؟ ساخت جدول برای داشتن قالب برای مطالب روش خوبیه (وقتی رزولیشن مانیتور کوچک میشه اونم کوچک میشه یا ثابته که اینطوری بده)؟ 2- آیا افزونه ای است که بشه هنگام نوشتن مطلب جدید خودش این قالب رو لود کنه و من فقط جاه های خالی رو پر کنم . ربطی به قلب سایت ندره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 میتونی از مطلبت یک کپی ایجاد کنی و فقط متن ها و عکسها رو عوض کنی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این طور که دیدم یک دایرکتوری می خواهید اونم که از نوع خوب هاش برا دانلود هست کامپوننت های جدول ساز هم هست که می تونید استفاده کنید روش کپی هم میشه روش زیاده باید ببینید کدوم وقت کمتری صرف میشه 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 میتونی از مطلبت یک کپی ایجاد کنی و فقط متن ها و عکسها رو عوض کنی! اینو خودم هم میدونستم سیتماتیک نیست اینجوری خوب نیست یه چیزی شبیه افزونه Content Templater میخوام این افزونه php 5.2 را پشتیبانی نمیکنه php 5.3 یا بالاتر می خواد. اگه کسی ورژن قدیمیترش را داره که هم برا جوملا 2.5 وهم برای php 5.2 باشه ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این طور که دیدم یک دایرکتوری می خواهید اونم که از نوع خوب هاش برا دانلود هست کامپوننت های جدول ساز هم هست که می تونید استفاده کنید روش کپی هم میشه روش زیاده باید ببینید کدوم وقت کمتری صرف میشه ممنوم از پاسخ شما راهنمایی خوبی کردین. شما چه کامپوننت جدول سازی رو پیشنهاد میکنید یه کم سرچ کردم یه چیزی شبیه افزونه Content Templater میخوام این افزونه php 5.2 را پشتیبانی نمیکنه php 5.3 یا بالاتر می خواد. اگه کسی ورژن قدیمیترش را داره که هم برا جوملا 2.5 وهم برای php 5.2 باشه ممنون میشم. اگه افزون بهتری هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر