topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 سلام عزیزان خوبید؟؟ من یه مشکل دارم یه قالب دان کردم البته با بسته نصب سریع نصبش کردم و همه چیز اوکی هستش فقط میخوام لوگو سایت عوض بشه اون نوشته نرم افزار من میخوام یه چی دیگه بزارذم هرچی تو پوشه ها سرچ میکنم فایل لوگو رو پیدا نمیکنم اصلا نیستش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 آدرس سایتتون رو بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 مسیر معمول توی پوشه قالب و پوشه Images به نام logo هست اگر نیست آدرس سایت رو قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 مسیر معمول توی پوشه قالب و پوشه Images به نام logo هست اگر نیست آدرس سایت رو قرار بدین نه کلا فایلش نیست topmihan.ir ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 http://topmihan.ir/templates/jm_software/images/styles/style1/logo.png 2 واکنش ها : topmihan و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 http://topmihan.ir/templates/jm_software/images/styles/style1/logo.png دمت گرم چطوری پیداش کردی؟؟ 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 دمت گرم چطوری پیداش کردی؟؟ از توی سورس صفحه 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 از توی سورس صفحه یه مشکل دیگه من لوگو رو با همون نام تغییر دادم ودر هاست جایگزین کردم ولی تغییر نمی کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در تیر 92 یه مشکل دیگه من لوگو رو با همون نام تغییر دادم ودر هاست جایگزین کردم ولی تغییر نمی کنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کش سایت رو حالی و هیستوری مرورگر هم پاک کن 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر