mehrdadali14 4 ارسال شده در دی 89 از صبح چندین دفعه خواست چند تا قالب بزارم توی سرور جومینا اما سرور اصلا جواب نمیده هی پیغام د ان اس می ده من توی سرورهای دیگه هم چک کردم مشکل از طرف من نیست در ضمن سرعت نتم هم 2 گیگابایت لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 با تشکر از لطف شما اگر میشه فعلا بر روی سرور های کمکی آپ کنید مانند http://www.4shared.com تا اگر مشکلی بود رفع شود و لینک ها بعدا اصلاح میگردد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام اگر فایلتون بیشتر از 2 مگ باشه نمیشه آپلود کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در دی 89 آقای تهران حتی یک عکس اسکرین شارت همه نمی شه آپلود کرد فایل قالبه فکر نکنم بیشتر از 150kb باشه این ارور داره می ده Unable to connect to MySQL database! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 عکس را خودم بستم اما فایل مشکلی نباید داشته باشه من خودم فایل ها را اونجا آپلود میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام بنده الان تست کردم و با آپلود فایل مشکلی نبود! پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر