amaali20 0 ارسال شده در تیر 92 با سلاممن تعدادی نرم افزار دارم که هر کدام یکسری محاسبات روی هر سیستم انجام میده و سپس یک کد تولید می کند که مشتری آن کد را برای من ارسال می کند و من هم از طریق کی جنی که ساخته ام کد فعالسازی مربوط آن سیستم را استخراج و برای آن ارسال می کنمحالا می خواهم این کار از طریق سایت انجام بگیرد و مشتری پس از خرید آنلاین یک کد دریافت نموده و با وارد کردن آن کد و کدی که نرم افزار به او می دهد کد فعالسازی را دریافت نمایدلطفاً راهنمایی کنید که آیا این کار از طریق جوملا ( جوم شاپینگ ) امکان پذیر می باشد یا نه آیا افزونه ای در این خصوص می باشد اگر نه من به این افزونه نیاز دارم آیا کسی میتونه این افزونه را برام بنویسددر ضمن من از جوملا 2.5 استفاده می کنممتشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام میتونید از فرمسازها هم استفاده کنید کافیست فرمی ایجاد کنید با یک فیلد برای دریافت کدی که هنگام خرید دریافت کرده و یک فیلد برای دریافت کد نرم افزار و یک فیلد هم برای دریافت آدرس ایمیل کاربر پس از تکمیل فرم منتظر میشه تا شما از طریق ایمیلی که وارد کرده کدفعالسازی رو براش ارسال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amaali20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amaali20 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز من می خواهم نیازی به ارسال کد از طریق ایمیل نباشد مشتری بلافاصله پس از خرید وارد قسمت فعالسازی بشه و با وارد کردن کد سیستم و کد خرید کد فعالسازی را بدست بیاره ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در اینصورت بایستی بصورت اختصاصی براتون نوشته بشه میتونید با دوستان افزونه نویسمون مشورتهای لازم رو انجام بدید آقایان امیررضاتهرانی - سعیدشمسی - ستاررضایی - رامین انگوتی موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amaali20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر