bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 سلام خدمت همه دوستان و مدیران فعال و گرامی من یه سوال دارم من از ماژول mod_site_beinvolved استفاده میکنم برای سمت چپ گوشه ی پایین سایت ولی عرضی که من داشتم ازتون اگه میشه لطف کنید از این ماژول دو نوع دیگه با تغییر اسم برای من درست کنید که هم سمت چپ پایین سایت تبلیغات بزارم و هم سمت راست نکته دیگه من اسم این ماژول رو همراه با کدهاش در داخل فایلهای اصلیش تغییر نام دادم ولی بازم نشد ممنون میشم اگه شد در چهار گوش سایت این ماژول رو تغییر بدین که نور الانور میشه اینم لینکش ماژول از آپلودسنتر جوملا ماژول تبلیغات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مگر قادر به استفاده مجدد از این افزونه را نمی باشید؟ روی گزینه جدید کلیک کنید و یک بار دیگه این افزونه را انتخاب و استفاده کنید امکان پذیر نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مگر قادر به استفاده مجدد از این افزونه را نمی باشید؟ روی گزینه جدید کلیک کنید و یک بار دیگه این افزونه را انتخاب و استفاده کنید امکان پذیر نیست؟ میشه کامل و واضح توضیح بدید؟ گزینه جدید رو بزنم و اچ تی ام ال دستی رو بسازم اگه میشه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم با تشکر ____________________________________ میدونید چیه ؟ از گزینه مدیریت که من نصب میکنم نصب میشه ام رو اون ماژول قبلی نصب میشه و چیزی نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 میشه کامل و واضح توضیح بدید؟ گزینه جدید رو بزنم و اچ تی ام ال دستی رو بسازم اگه میشه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم با تشکر ____________________________________ میدونید چیه ؟ از گزینه مدیریت که من نصب میکنم نصب میشه ام رو اون ماژول قبلی نصب میشه و چیزی نشون نمیده میشه کامل و واضح توضیح بدید؟ گزینه جدید رو بزنم و اچ تی ام ال دستی رو بسازم اگه میشه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم با تشکر ____________________________________ میدونید چیه ؟ از گزینه مدیریت که من نصب میکنم نصب میشه ام رو اون ماژول قبلی نصب میشه و چیزی نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما گفتید که از یک مازول استفاده می کنید پس شما باید برید از مدیریت ماژول و گزینه ی جدید رو بزنید و مازول مورد نظر را انتخاب کنید خوب برای استفاده مجدد دوباره همان مازول را انتخاب کنید و در جای دیگر نمایشش بدید یعنی از یک مازول دوبار استفاده کنید این نیازی به دوباره نصب کردن نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما گفتید که از یک مازول استفاده می کنید پس شما باید برید از مدیریت ماژول و گزینه ی جدید رو بزنید و مازول مورد نظر را انتخاب کنید خوب برای استفاده مجدد دوباره همان مازول را انتخاب کنید و در جای دیگر نمایشش بدید یعنی از یک مازول دوبار استفاده کنید این نیازی به دوباره نصب کردن نداره خیلی ببخشید مشکل اینجاست که این ماژول رو نمیتونم دوبار استفاده کنم لطفا اگه میشه شما این افزونه رو دانلود و استفاده کنید و به من خبرشو بدید ممنون و متشکر اگه نشد شماره من 09372879183 بهروز خاکپور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر