maysamsami 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام ماژول پربازدیدترین مطلب روز رو میخواستم برای جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در تیر 92 سلام خود جوملا فارسی جومینا این ماژول رو داره از منوی افزونه ها مدیریت ماژول ها گزینه جدید و گزینه محبوب ترین مطالب رو انتخاب کن یا علی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در تیر 92 ممنون ، اما منظورم اون نیست که! محبوب ترین مطالب روز نه کلی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بفرمایید : http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/popular-content/23445 روی جوملا 2.5 هم جواب خواهد داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در تیر 92 وای بدبخت شدم گفتی روی 2.5 میاد نیومد هیچی سایت بالا نمیاد آقا توروخدا کمک کنین! چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در تیر 92 پاکشم کردم -بازم سایت بالا نمیاد صفحه اصلی یه صفحه سفید میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما چه مشکلی پیش اومده؟ چه اروری میده؟ من مطمئن نبودم برا همین همان لحظه تست کردم و جواب داد اگر مدیریت بالا میاد و مشکلی نداره افزونه رو غیر فعال یا حذف کنید یا اگر مدیریت بالا نمیاد می تونید از دیتابیس در جدول extensions دنبال نام افزونه بگردید و گزینه edit رو بزنید و زیر ستون published از 1 به صفر تغیر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در تیر 92 صفحه اصلی نابود شده!! توروخدا کمک کنین صف اصلی سفید میاد عجب اشتباهی کردم پاک کردم ، کلا نابودش کردم! اما بازم صفحه اصلی سفیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود لطفن خون سردی خودتون را حفظ کنید توجه کرده باشید گفتم از دیتابیس در جدول extensions دنبالش بگردید و حذفش کنید البته اگر بود در هر حال برای بنده خوب کار می کرد شاید با افزونه تداخل داشته که اینجور شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در تیر 92 مشکل فکر کنم حل شد نمیدونم چطور! اما شد! حالا ماژولی برای 2.5 ندارین ؟ خیلی بهش نیازمندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اینجا یه چرخی بزنید http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/popular-content نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر