mirzabeigi 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام بنده میخام با استفاده از کد زیر، از فونت جدید در آیتم های منوی اصلی سایت استفاده کنم @font-face { font-family: 'BMitra'; src: url('fonts/BMitra.eot?#') format('eot'), url('fonts/BMitra.woff') format('woff'), url('fonts/BMitra.ttf') format('truetype'); } اما نمیدونم تو کدوم فایل CSS و در کدوم خط و کجای کد باید از font-family:BMitra استفاده کنم ؟؟؟؟ میشه راهنماییم کنین . واقعا ممنونم . دموی قالب : http://www.zootemplate.com/demo25/zt_inga نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirzabeigi 1 ارسال شده در تیر 92 فایل های CSS و index.php رو گذاشتم اگه وقت بذارید و بگید تو کدوم خط باید font-family رو عوض کنم به BMitra ممنون میشم CSS+Index.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال پست اسپم پرهیز نمایید! راجع به font-face بحث زیاد شده و مثالهای زیادی زده شده هم تو تالار و هم داخل نت شما ابتدا یک پوشه در روت قالبتون به نام fonts ایجاد میکنید و فونتهاتون رو داخلش قرار میدید بعد در هر فایلی که قصد استفاده از اون فونت رو دارید در ابتدای فایل کد زیر رو وارد میکنید @font-face { font-family: 'B Mitra'; src: url("../fonts/BMitra.eot"); src: local('B Mitra'), local('BMitra'), url("../fonts/BMitra.ttf") format("truetype"), url("../fonts/BMitra.woff") format("woff");} بعد برای هر تگی که خواستید فونت رو به اون اعمال میکنید body { font-family: 'b mitra', tahoma, arial;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mirzabeigi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر