Ekram 0 ارسال شده در دی 89 سلام. خسته نباشید. دوستان ، من میخواهم سایت طراحی شده با جوملا را روی هاست اپلود کنم. ولی هنوز هیچ کاری برای امنیت سایت انجام ندادم و اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم. لطفا راهنمایی کنید یا اگر مرجعی در اینباره میشناسید لطفا معرفی کنید . خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام ابتدا از مناسب بودن امنیت هاستتون اطمینان حاصل کنید و بعد از نصب سیستم جوملا می تونید از الحاقات امنیتی که در جومینا هم منتشر شده استفاده کنید و در هاست هم توصیه می کنم روی پوشه administrator پسورد قرار دهید... (اگر کمی در انجمن جومینا یا انجمنهای پشتیبانی جوملا هم جستجو کنید خالی اط لطف نیست...) البته این رو هم در نظر داشته باشید که هیچ وقت نیم شه امنیت رو به 100% رسوند ولی می شه به حداکثر رسوند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام مهمترین مساله برای امنیت هاست ایمن هست! توصسه میشه حتما از این افزمونه استفاده کنید http://joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid= موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام این پلاگینی که دوست عزیزم dj_amin فرمودید بسیار عالی است و کاربردی است . نوصیه من هم همین است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر