هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 با سلام چطوری واسه قالب هفت سین بنر بزارم ، یعنی یه بنر کامل آخه بنرش ماشاا... 20 تیکه ای میشه که کار رو واسه تغییر سخت میکنه دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن آدرس سایت: http://noornahang.ir/pe/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما باید وارد فایل index.php واقع در پوشه template مورد نظر بشید و تمام موقعیت های درود این دایو را پاک کنید <div id="joominaheaderbox"> البته باید به زبان html مسلط باشید وگرنه اشتباه پاک می کنید 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 خیلی ممنون استاد یه سوال دیگه حالا چطوری این مابین یه بنر بزارم خودم یه چیزایی بلدم ولی میخوام بهتر بشه من خودم از این راه رفتم داخل css های قالب بخش زیر رو #joominaheaderbox { position: relative; margin: 0 auto; width: 998px; height: 315px; به #joominaheaderbox { position: relative; margin: 0 auto; width: 970px; height: 274px; background: url(../images/loglog.jpg) no-repeat top right; } تغییر دادم ولی یه مشکل هست اینکه بنر از بالا و اول صفحه شروع میشه من میخوام از جای سبز رنگ تا قسمت منو بالا باشه فقط چه کدی رو باید تنظیم کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما برای بنده بنر قبلی رفت ولی در هدر چیزی نیست ولی برای مشکل شما می تونید از margin-top:; استفاده کنید یه مقداری باید بدید مثلن 5px 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 استاد الان یه نگاه بندازید منو بالا میر زیر بنر و بنر از بالا شروع میشه با margin-top هم درست نشد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام تو همون کد مقدار خاصیت background را بصورت زیر وارد کنید url("../images/loglog.jpg") no-repeat scroll right 7px transparent; موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 با سلام تو همون کد مقدار خاصیت background را بصورت زیر وارد کنید url("../images/loglog.jpg") no-repeat scroll right 7px transparent; موفق و پیروز باشید یا حق خیلی ممنون استاد که وقت میذارید ببخشید ولی یه مشکل دیگه هم هست استاد قسمت اخبار فلش رونده که بالای منو اصلی هست محو شده و فکر میکنم زیر عکس های منو اصلی باشه چون هر بار صفحه رو رفرش میکنم زیر اونا نشون میده چطوری موقعیت اخبار فلش رو هم نشون بده؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ابتدا فایل template.css را باز کنید در خط 373 کد زیرقرار دارد #joomina-ir-1392-34 { background: url("../images/joomina_ir_1392_34.jpg") no-repeat scroll right top transparent; height: 24px; left: 0; position: absolute; top: 291px; width: 132px;} بصورت زیر اصلاح کنید #joomina-ir-1392-34 { background: url("../images/joomina_ir_1392_34.jpg") no-repeat scroll right top transparent; height: 24px; left: -14px; position: absolute; top: 275px; width: 132px;} ---------------------- در خط 382 کد زیر قرار دارد #flashnews { background: url("../images/flashnews.jpg") no-repeat scroll right top transparent; font-family: 'BMitra'; font-size: 16px; font-weight: 700; height: 24px; left: 132px; overflow: hidden; position: absolute; top: 291px; width: 785px;} بصورت زیر اصلاح کنید #flashnews { background: url("../images/flashnews.jpg") no-repeat scroll right top transparent; font-family: 'BMitra'; font-size: 16px; font-weight: 700; height: 24px; left: 118px; overflow: hidden; position: absolute; top: 275px; width: 785px;} ------------------------------- در خط 395 کد زیر قرار دارد #joomina-ir-1392-36 { background: url("../images/joomina_ir_1392_36.jpg") no-repeat scroll right top transparent; height: 24px; left: 917px; position: absolute; top: 291px; width: 81px;} بصورت زیراصلاح کنید #joomina-ir-1392-36 { background: url("../images/joomina_ir_1392_36.jpg") no-repeat scroll right top transparent; height: 24px; left: 903px; position: absolute; top: 275px; width: 81px;} --------------------------- در خط 278 کد زیر قرار دارد nav { direction: rtl; text-align: right;} بصورت زیر اصلاح کنید nav { direction: rtl; text-align: right; margin: 25px 0 0 0;} موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : محمدحسین میری و هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در تیر 92 شاید اسپم باشه ولی شرمنده چون کلید پسندیدم کار نکرد مجبور شدم پست بزنم خیلی ممنون و تشکر از هر دو استاد عزیز ممنون و تشکر ویژه از آقای صفرعلی عزیز بابت وقتی که همیشه برای همه میذارن و کدهای قالب رو بررسی و ویرایش میکنن همچنین تشکر از آقای میری عزیز با تشکر از هر دو استاد عزیز 2 واکنش ها : محمدحسین میری و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام خواهش میکنم در مورد دکمه پسندیدم ، موقعی که پستها یه کمی طولانی میشه این اتفاق میفته در اصل دکمه همچنان فعال هست فقط چون به پشت نوار شیشه ای امضا میفته به نظر غیرفعال میاد در چنین مواقعی زمانیکه ماوس رو وارد پست میکنید یک علامت ضربدر در گوشه سمت راست امضا ظاهر میشه که با کلیک بر روی اون منویی باز میشه که میتونید امضا رو نادیده بگیرید تا امضا نمایش داده نشه با اینکار امضا نمایش داده نمیشه و میتونید از دکمه به راحتی استفاده کنید اگر بخواهید امضای کاربر را دوباره فعال کنید میتونید با مراجعه به منوی کاربریتون در بالای تالار و انتخاب گزینه "کاربران نادیده گرفته شده" تنظیمات لازم رو انجام بدید این موارد رو صرفا" برای جلوگیری از ایجاد پستهای اسپم در آینده گفتم ممنون از لطف و توجه همه دوستان گرامی موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : هاشمی و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر