ezdhar 0 ارسال شده در دی 89 سلام دوستان من قالبی نصب کردم والان می خوام حذف کنم ولی ارور میده و حذف اون غیر ممکنه انگار قفل شده میشه در این مورد کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام چه خطایی می گیره؟ در مورد همه الحاقات اینطوره یا فقط این قالب؟ ftp تون فعاله؟ (قبلا در انجمن آموزش داده شده) در نهایت اگر از مدیریت سایت نتونسید حذفش کنید می تونید بصورت دستی از هاست در پوشه templates حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز به یک مطلب توجه دارید ؟ قالبی که الآن دارید ازش استفاده می کنید را نمی توان حذف کرد . باید ابتدا قالب دیگری را پیش فرض قرار دهید تا بتوانید قالب فعلی را پاک کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezdhar 0 ارسال شده در دی 89 قالب از حالت پیش فرض خارج شده و از مدیریت بارها برای حذف اش امتحان کردم اما نشد از هاست هم اقدام کردم و پرمیشن به 777 تبدیل کردم تا حذف شه اما نشد این قالب از این شایت گرفتم cooperate_apluse ( ایران وب کار) همه راهها رفتم اما نشد حتی یه تغییر کوچولو بخوام انجام بدم هم نمیشه چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام دوست عزیز اگر از توی هاست هم پاک نمیشه ownership فایل دچار مشکل شده راحت ترین راه اینه که با مدیریت هاستتون تماس بگیرید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام اگر کنترل پنل هاستتون cpanel هست از طریق legacy file manager اقدام به حذف قالب کنید... اگر این راه هم جواب نداد همانطور که امین جان اشاره کردند با ادمین سرورتون تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر