rezaee 5 ارسال شده در تیر 92 سلاماین دردسر داره حسابی اذیتم میکنه..خیلی خلاصه میگم که توضیح طولانی نشهمن میخوام به کمک کا2 برای مطالبم پارامترهایی رو اضافه کنمتصور کنید که یه سایت اشیا زینتی دارید که هدفش نمایش خصوصیات اونها و تصاویرشون هستقراره که هر شئ یک مطلب بش اختصاص داده بشه...مثلا یک مطلب میسازیم "انگشتر زینتی شماره 20 "این مطلب و تمامی مطالب سایت نیاز به ثبت پارامترهای مشترکی مثل وزن - آدرسسازنده - قیمت و.. دارن که به کمک اکسترا فیلد ثبت میشن (اگه پیشنهادبهتری بود بگید)مشکل من کجاست؟مشکل اینجاست که میخوام بر اساس همون پارامترهای مشترکی که بالا اسم آورده شد (آدرس - وزن - قیمت و..)توی اونها جستجو کنم..بیشترین مشکل هم توی پارامتر قیمت هست... که باید بصورت" 100.000 تومان" قابل ثبت باشه.. حداقلش اینکه ممیز بخورهماژولهایی برای جستجو در اکسترا فیلد مطالب کا 2 هستن.. که میتونن توی یکبازه ی عدد جستجو کنن مثلا بگیم از 100 تا 200 اما اگه توی اکسترا فیلدبصورت ممیز دار قیمت وارد بشه دیگه نمیتونن پیدا کنناز چه روشی استفاده کنم؟چون فقط قرار معرفی بشن و عملا فروش بصورت آنلاین نیست و حداکثر بازدیدکننده بتونه برای اون مطلب پیام یا درخواست سفارش بفرسته(نه اینکه مثلامثل فروشگاه سازها بخواد بزنش توی سبد خرید)خلاصه: این سیستم رو چطور میشه ساخت که بشه توی مطالب ثبت شده فیلـــــتر کرد و مساله ثبت قیمت هم مشکلی نداشته باشه؟؟آیا میشه نوع جدیدی به اکسترا فیلد اضافه کرد از نوع قیمت؟تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر