nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان. من میخوام از سایتم که رو لوکاله بک آپ بگیرم اما آکیبا این اخطار رو میده: AJAX Loading ErrorHTTP Status: 500 (Internal Server Error)Internal status: errorXHR ReadyState: 4Raw server response: نسخه های مختلفش رو هم تست کردم باز همینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما https://www.akeebabackup.com/documentation/troubleshooter/abbackup.html?utm_source=akeeba_backup&utm_campaign=backuperrorbutton باید نسخه php را افزایش بدید memory limit هم می تونید به 32 یا سایز بزرگتر 64 افزایش بدید memory limit در فایل php.ini قرار دارد بارها توضیح داده شده لطفن جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما https://www.akeebabackup.com/documentation/troubleshooter/abbackup.html?utm_source=akeeba_backup&utm_campaign=backuperrorbutton باید نسخه php را افزایش بدید memory limit هم می تونید به 32 یا سایز بزرگتر 64 افزایش بدید memory limit در فایل php.ini قرار دارد بارها توضیح داده شده لطفن جستجو کنید سلام ممنون از توجهتون استاد. باور کنید حدود دو ساعته که دارم سرچ می کنم. حتی این صفحه رو هم چک کردم و آخرین نسخه پی اچ پی رو هم دانلود کردم. اما نمیدونم روش ارتقای پی اچ پی چطوره و آیا این اخطار مربوط به همین مورد هست یا نه. لطف می کنید اگه آموزش یا لینک خاصی دارید بدید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 سلام ممنون از توجهتون استاد. باور کنید حدود دو ساعته که دارم سرچ می کنم. حتی این صفحه رو هم چک کردم و آخرین نسخه پی اچ پی رو هم دانلود کردم. اما نمیدونم روش ارتقای پی اچ پی چطوره و آیا این اخطار مربوط به همین مورد هست یا نه. لطف می کنید اگه آموزش یا لینک خاصی دارید بدید. ممنون limit رو هم چک کردم دیدم روی 128 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما منظورم نسخه پی اچ پی سرور شماست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما تمام مواردی که در لینک گفته را باید چک کنید مثلن Maximum Execution Time اگر کمی به متن ها توجه کنید می توانید بفهمید چی میگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما تمام مواردی که در لینک گفته را باید چک کنید مثلن Maximum Execution Time اگر کمی به متن ها توجه کنید می توانید بفهمید چی میگه سوال آخر: لینک یا آموزشخاصی برای ارتقای پی اچ پی در سرور ومپ سراغ ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت شما : http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر