shayan3040 3 ارسال شده در تیر 92 سلام کسی می تونه مشکل منو حل کنه من تو سایت جوملام نمیتونم کلمه روز را بنویسم و زمانی که می نویسم تو سایتم نشون داده نمیشه مثلا می نویسم روز های سخت نوشته می شه سخت فقط من فکر کردم به خاطر ادیتور سایتم باشه ولی فکر کنم برای اون هم نبود لطفا کمک کنید مشکل من حل شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 92 سلام کسی می تونه مشکل منو حل کنه من تو سایت جوملام نمیتونم کلمه روز را بنویسم و زمانی که می نویسم تو سایتم نشون داده نمیشه مثلا می نویسم روز های سخت نوشته می شه سخت فقط من فکر کردم به خاطر ادیتور سایتم باشه ولی فکر کنم برای اون هم نبود لطفا کمک کنید مشکل من حل شود درود چیزی در این میان هست که اسباب قیلطر این کلمه شده. معمولا کنترل کننده های کلمات پلاگین هستند. پلاگین ها روچک کنید. به تنظیمات پلاگین ادیتور هم سری بزنید و بررسی کنید. در هر حال این انتفاق به خودی خود نمی افتد. یاعلی 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، shayan3040 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliraziani 0 ارسال شده در تیر 92 تعویض نام جوملا 2.5 به نام مورد نظر درمرورگر سایت محل نمایش نام سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 تعویض نام جوملا 2.5 به نام مورد نظر درمرورگر سایت محل نمایش نام سایت با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید لطفا" قبل از شروع فعالیت قوانین بخشهای مختلف تالار را مطالعه فرمایید سوال جدید در تاپیک جدید ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر